YLEISTÄ ETÄMYYNNISTÄ

Pilviisi Oy Y-tunnus 3269366-5, Kuulammentie 16, 93400 Taivalkoski, valmennus@pilviisi.fi myy valmennustuotteita verkko- ja lähipalveluna pääosin täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Asiakas hyväksyy ja vahvistaa lukeneensa ja ymmärtävänsä nämä peruutus- ja toimitusehdot palvelun tilaamisen yhteydessä. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme erillisen tietosuojaselosteemme mukaisia periaatteita.

PALVELUN TILAAMINEN

Palvelun tilaaminen tapahtuu syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ilmoittautumislomakkeelle tai hyväksymällä erillisen sopimuksen kirjallisesti. Tilauksen vastaanotettuamme lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostiisi. Verkkovalmennuspalvelun tilaus on sitova, huomioiden kuluttajan 14 vrk:n etämyynnin peruutusoikeuden. Peruutusoikeus päättyy kuitenkin siihen hetkeen, kun asiakas aktivoi palvelun tunnukset, vaikka 14 vrk:n perumisaika ei olisi vielä täyttynyt. Etämyyntisopimus katsotaan solmituksi, kun lähetämme vahvistussähköpostin tilauksesta. 

HINNAT JA MAKSAMINEN

Ilmoitamme hinnoittelussamme selkeästi,  arvonlisäveron määrän ja sisältyykö se hintaan. Toistaiseksi ainoa käytössä oleva maksutapa on lasku. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse tai paperilaskuna. 

VALMENNUSKÄYTÄNNÖT

Valmennuksen vahvistetun aikataulun, tunnukset oppimisympäristöön ja muut käytännön tiedot toimitetaan sinulle noin viikko ennen valmennuksen alkua ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi. 

TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Toistaiseksi tuotteen vaihtaminen toiseen ei ole mahdollista. Tilanteen muuttuessa voit kuitenkin peruuttaa valmennukseen osallistumisesi kuten Osallistumisen peruutusoikeus -kohdassa on kuvattu.

PERUUTUSOIKEUS

Mikäli joudut peruuttamaan valmennukseen osallistumisesi tai tilauksesi, ole ystävällinen ja ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa kuluttajan etämyynnin peruutusoikeuden mukaisesti, kun olet saanut vahvistuksen tilauksestasi. Ota tällöin yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen valmennus@pilviisi.fi. Lähetämme peruutusilmoituksen saapumisesta sinulle vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli peruutus tapahtuu 14 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen, ilmoittautuja on velvollinen maksamaan palvelun täyden hinnan. 14 vuorokauden sisällä tehdystä peruutuksesta, Pilviisi Oy palauttaa asiakkaan tekemän maksusuorituksen viipymättä, viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille, jos myyjän ja asiakkaan välillä ei toisin ole sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta kustannuksia. Peruuttamisen yhteydessä pääsy verkkovalmennuksen sisältöön päättyy.

MUUTOKSET PALVELUNTARJOAJAN PUOLELTA

Valmennuksen aikatauluihin ja sisältöihin saattaa tulla muutoksia. Muutoksista tiedotetaan asiakkaalle viipymättä. Jos muutos vaikuttaa oleellisesti asiakkaan hankkiman palvelun sisältöön tai aikatauluun, asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa 14 vuorokauden ajan, kun on saanut tietoonsa oleelliset muutokset. Pilviisi Oy pidättää itsellään oikeuden peruuttaa valmennuksen järjestäminen, mikäli osallistujamäärä jää vähäiseksi taikka muun ylivoimaisen esteen sattuessa. Järjestäjän puolesta tapahtuvan peruutuksen yhteydessä asiakkaalla on täysi oikeus saada rahansa takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Valmennuksen sisältö ja materiaali on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, valmennukseen osallistuminen voidaan keskeyttää. Tekijänoikeusrikkomuksesta seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

ASIAKKAAN VASTUU

On asiakkaan vastuulla varmistaa, että hän suorittaa valmennuksen vaiheet ohjeiden mukaan sekä noudattaa annettuja ohjeita. Asiakas ottaa täyden vastuun ohjeiden käytännön toteutuksesta ja sen seurauksista. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että osallistuessaan valmennukseen, hän ei ylitä rajojaan ja valitsee itselle sopivan suoritustason, huomioiden henkilökohtaiset, mm. psyykkiset rajoitteensa. Valmennus ei sisällä minkäänlaista lääketieteellistä neuvontaa. Asiakas ei myöskään voi siirtää hankkimaansa verkkovalmennusta ja siihen liittyviä oikeuksiaan tai vastuitaan kolmansille osapuolille. Asiakkaan vastuulla on huolehtia yhteystietojensa ajantasaisuudesta.

PALVELUNTARJOAN VASTUU

Pilviisi Oy:n vastuulla on toimittaa asiakkaan tilaama palvelu näiden toimitusehtojen mukaisesti. Pilviisi Oy voi tarjota, välittää tai markkinoida myös kolmansien osapuolien tarjoamia tuotteita tai palveluita. Pilviisi Oy käyttää myös omien palveluidensa tarjoamiseen kolmansien osapuolien palveluja (mm. verkkovalmennusalusta). Pilviisi Oy ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu edellä mainitun kolmannen osapuolen tuottaman tai tarjoaman palvelun virheestä, kuten väärästä tiedosta, palvelun viivästymisestä tai palvelun saatavuudesta.