Pilviisin tarina

Tarina

Olemme samanhenkiset ystävykset Sini ja Heidi. Molemmilta meiltä löytyy vahva tahto auttaa ihmisiä elämään onnellista arkea, jo nyt! Haluamme myös haastaa itsemme ja luoda uutta. Lisäksi meitä yhdistää koulutus, samankaltainen työtausta sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin arvostaminen.

Kun Heidi viimeisteli reilut pari vuotta sitten opintojaan Espanjan auringon alla, sai se hänet pohtimaan, mitä hän elämältään haluaa. Syntyi ajatus ajasta ja paikasta riippumattomasta työstä, joka mahdollistaisi elämykset jatkossakin. Kotiin palattuaan Heidi jakoi mietteensä Sinille, josta versosi yhteinen unelma, yrittäjyys. Mikäpä olisi sen upeampaa, kuin yhdistelmä vastuuta ja vapautta sekä sielunsisko jakamassa ja rohkaisemassa antoisaa, mutta myös mutkikasta matkaa.

Tie ei ole ollut mutkaton elämän tarjotessa käänteitä, jotka järjestivät maailmankuvaamme uudelleen perheenlisäyksen ja terveyshuolien myötä. Huomasimme läsnäolon ja aidon kohtaamisen olevan avaimia hyvinvointiin niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työssä.  Kun saimme käännettyä vaikeutemme voitoksi, totesimme voivamme auttaa myös muita. Kokemuksemme vahvistivat aitoa tunnetta siitä, että olemme oikealla polulla yrittäjinä.

Omien arvojen mukaan toimimalla syntyy onnellinen elämä. Sillä matkalla mekin olemme ja siitä syntyi Pilviisi helmikuussa 2022. Pilviisin avulla haluamme auttaa myös muita ottamaan oman elämän haltuun,  jossa vapaa-aika ja työ on sovussa keskenään.

Pilviisin arvot

Merkityksellistä liiketoimintaa ja onnellista nykyhetkeä rakennamme näillä arvoilla:

Rohkeus
Meille rohkeus tarkoittaa uskallusta tehdä valintoja sydämellä. Itsensä kuuntelu vie elämässä eteenpäin ja auttaa tavoittelemaan unelmia. Rohkeus on myös voima, joka auttaa kohtaamaan matkan varrella ilmaantuvia vastoinkäymisiä.

Hyvinvointi
Asiakkaan itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin edistäminen ovat palveluidemme lähtökohta. Mielestämme onnellinen elämä syntyy omien arvojen mukaisesta toiminnasta sekä hyvinvointia vaalien. Työskentelemme luontaisten vahvuuksien ja voimavarojen mukaisesti, jolloin rakennamme kestävää liiketoimintaa.

Maanläheisyys
Meidän toimintaa ohjaava maanläheisyys näkyy aitoutena, selkeytenä ja ymmärrettävyytenä. Tavoitteenamme ovat käytännönläheiset palvelut ja, että kaikista asioista puhutaan selkokielellä. Pidämme tärkeänä, että voimme seistä selkä suorana sanojemme takana.